Mijn favorieten

Wie zijn wij?

Al jaren werken wij samen, sinds 2018 in een eigen kantoor. 

Fransen & Kroes Makelaars

Marijn Kroes
Marijn Kroes
Makelaar RM - RT
“Ik ben geen salesman, nooit geweest. Wat mij zo motiveert binnen het makelaars vak is het menselijke aspect, de relaties die ik opbouw met mijn klanten. Huizen, hypotheken en contracten zijn een belangrijk onderdeel van het proces, maar hier ligt nooit mijn focus. Ik neem de tijd mensen te leren kennen zodat ik weet hoe ik persoonlijke ondersteuning kan bieden. Advies waar je op de lange termijn wat aan hebt. Bij de huizenmarkt komt veel meer gevoel kijken dan bij andere markten, daar kan je niet met alleen een zakelijke houding in staan. Een persoonlijke benadering en een transparante houding staan bij mij hoog in het vaandel.”
Guillaume Fransen
Guillaume Fransen
Makelaar KRMT
“Het leukste aan het makelaars vak vind ik dat ik mensen mag helpen bij de belangrijkste aankoop van hun leven. Helpen om iemand een thuis te geven, dat is prachtig. Het is een proces waarbij je zorgvuldig met mensen om moet gaan, want je komt heel dichtbij. Die persoonlijke connectie stimuleert mij om kwalitatief maatwerk te leveren, en alles uit de kast te trekken om het juiste resultaat te behalen. Oprecht luisteren is voor mij zeer belangrijk, zodat ik precies weet hoe ik een klant gelukkig kan maken.”
Wendy de Jager
Wendy de Jager
Office manager
Na 19 jaar bij een gerenommeerd makelaarskantoor in Noord Holland te hebben gewerkt ben ik sinds februari 2019 de steun en toeverlaat geworden van Marijn en Guillaume. Wij hebben al eerder met elkaar gewerkt, weten wat we aan elkaar hebben en daarom heb ik de overstap gewaagd. Het verkopen van woningen is niet aan mij besteedt maar in de binnendienst zit ik op mijn plek. De makelaars zoveel mogelijk werk uit handen nemen en zorgen dat alles op rolletjes loopt, niet alleen voor de makelaars maar uiteraard ook voor de klanten. Dat is wat ik leuk vind om te doen.