Mijn favorieten

Jouw verkoopmakelaar in Amsterdam Noord

De werkwijze van Fransen & Kroes

Taxatie

Wij komen langs om de mogelijkheden te bespreken en desgewenst te taxeren. Op basis hiervan maken we een gevalideerd rapport, waarmee je naar elke bank kunt.

Woning presentatie

Foto’s, (drone)video’s, styling plattegronden, verkoopbord, noem het maar op. Wij regelen het. We zetten alles op alles om de woning er op z’n best uit te laten zien.

Funda

Wij plaatsen de woning op een gunstig moment op de grootste huizensite van Nederland: Funda. Daarna regelen wij alle afspraken en plannen bezichtigingen op gezette tijden.

Bezichtigingen

Tijdens de persoonlijke bezichtigingen laten we kopers alles van het huis zien. Hierbij krijgen geïnteresseerden toegang tot onze digitale kluis met alle info over de woning.

Verkocht

Wij begeleiden de onderhandelingen en zorgen voor de beste deal. Gaan jullie akkoord? Gefeliciteerd dan is de woning verkocht. Nu gaan wij alles verder in goede banen leiden.

Een huis verkopen in Amsterdam Noord

Een verkoopmakelaar helpt je bij het verkopen van jouw woning. Hoewel het simpel lijkt, komt bij de verkoop veel kijken. Denk maar eens aan het plannen en begeleiden van alle bezichtigingen, het maken van een (drone)video, foto's en de onderhandelingen. Dit kun je absoluut zelf regelen, echter leert de ervaring dat je dan vaak niet het optimale uit de verkoop haalt. Onderzoek laat namelijk zien dat een verkoopmakelaar gemiddeld 5% meer rendement realiseert bij de verkoop van een woning. Op een verkoopprijs van €300.000,- euro is dit een extra €15.000,-. Zeker op de Amsterdamse huizenmarkt is een goede verkoopmakelaar lucratief. Door de schaarste die er heerst is er veel vraag naar nieuwe woningen. Om het optimale uit de verkoop te halen is een goede strategie belangrijk. Bij Fransen & Kroes begrijpen we dit en doen het dan ook net even anders. Eén van de redenen dat mensen kiezen voor ons als verkoopmakelaar. Benieuwd naar de mogelijkheden? Je kan altijd vrijblijven contact opnemen.

Waarom kiezen voor Fransen & Kroes?

Dhr. Hans Koningen via Funda

"Het contact met mijn makelaar verliep super goed! De beide heren hebben kennis van de zaken, stand huidige huizenmarkt, en zijn zeer behulpzaam in alles wat erbij komt kijken. Ik raad ze zéér aan! Ben zeer te spreken over Fransen en Kroes Makelaars!"

Mevr. Patty Rem via Facebook

"Vlotte communicatie, korte lijnen. Weten wat er speelt in de markt en zowel Marijn als Guillaume hebben een bak aan ervaring! Geen gladde praatjes, maar recht voor z'n raap heerlijk om zaken mee te doen"

Dhr. Michael S. via Google

"Marijn Kroes helped us buy our family home in central Amsterdam. There were many obstacles to the purchase such as 'right of use' for a sitting tenant and an unpredictable seller. Marijn took every issue in his stride and overcame them with professionalism, good humour, calmness and in depth knowledge. I cannot recommend this company enough. If you're looking for a common sense, diligent and honest makelaar then you are reading the right review!"

Verschil tussen een aankoop- en een verkoopmakelaar

De verkoopmakelaar helpt jou bij het verkopen van de woning. Een aankoopmakelaar helpt je bij het (aan)kopen van een woning. Vaak is jouw verkoopmakelaar ook de aankoopmakelaar die helpt bij het aankopen van een nieuwe woning. Dit is vaak handig omdat wij dan goed weten en kunnen zien waar de wensen liggen. Zowel bij de verkoop als bij de aankoop van een woning maakt dit dat we nog beter kunnen samenwerken.

Veel gestelde vragen

Wat kost een verkoopmakelaar?

Een verkoopmakelaar werkt vaak met een courtage. Dit is een percentage van de verkoopprijs dat wordt bedongen voor de verleende diensten. Bij Fransen & Kroes leveren wij echter maatwerk. Speciaal op basis van jouw wensen en de te verkopen woning. Hierdoor is het lastig om op voorhand al een kostenraming te maken. Hiervoor hebben wij namelijk wat meer informatie nodig. Tijdens een (gratis) oriënterend gesprek kunnen wij hier meer over vertellen.

>> Vraag een adviesgesprek aan

Wie betaalt de verkoopmakelaar?

Het komt nog wel eens voor dat mensen denken dat de kosten koper ook de kosten van de verkoopmakelaar bevatten. Dit is echter niet het geval. De kosten koper zijn de kosten die voor rekening komen voor de koper van de woning. Hierin zitten bijvoorbeeld de notaris kosten, taxatiekosten en de kosten die horen bij het verkrijgen van een hypotheek. Verder bevat de kosten koper alle andere wettelijke kosten. De kosten van de verkoopmakelaar betaalt de verkoper zelf. Dit betaalt de verkopende partij echter pas wanneer de overdracht van de woning plaatsvindt. Dit is dus op het moment dat de sleutels worden overgedragen bij de notaris.

>> Vraag een adviesgesprek aan

Wat is het verschil tussen een verkoopmakelaar en een internetmakelaar?

Er zijn online verschillende internetmakelaars te vinden. Deze websites bieden verschillende pakketten aan voor de verkoop van jouw woning. Hierin zitten vaak geen diensten als de verkooppresentatie of het plannen en begeleiden van bezichtigingen. Ook het aannemen van biedingen dien je zelf te doen bij een internetmakelaar. Deze heeft geen belang bij het slagen van de opdracht of de hoogte van de opbrengst, er is immers al betaald. Bij een echte verkoopmakelaar word je volledig ontzorgd. Hierdoor kan jij je gaan richten op de nieuw aan te kopen woning en regelen wij verder de verkoop.

>> Vraag een adviesgesprek aan

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring