Mijn favorieten

Jouw aankoopmakelaar in Amsterdam Noord

Een huis kopen in Amsterdam Noord

Amsterdam Noord is in trek. Dit merk je aan alles wanneer je het stadsdeel bezoekt. En dit is ook te merken op de huizenmarkt in Noord. Volgens de laatste cijfers van de NVM zien we een daling van het aantal verkochte woningen. Normaal zou dit een signaal zijn dat het minder goed gaat met de huizenmarkt. Echter is dit in Amsterdam niet het geval. Hier heeft dit vooral te maken met het feit dat er minder huizen beschikbaar zijn. Er is zogezegd minder aanbod. Met een stijgende huizenprijs (11,6%) en een gemiddelde verkooptijd van 27 dagen is het plaatje compleet.

Juist bij krapte op de huizenmarkt is het een goed idee om een aankoopmakelaar in de arm te nemen. Hierdoor behoed je jezelf voor het maken van emotionele of irrationele beslissingen waar je mogelijk later spijt van krijgt. Een huis koop je namelijk niet zomaar, alleen dwingt de huidige huizenmarkt je hier op dit moment wel toe. Is het dan niet fijn als je iemand achter de hand hebt die je tijdens dit proces optimaal begeleidt? Zo weet je zeker dat je straks optimaal kan genieten van jouw nieuwe woning in Amsterdam Noord.

De werkwijze van Fransen & Kroes

Wensen in kaart brengen

Tijdens een kennismakingsgesprek brengen we jouw wensen in kaart. Op basis hiervan doen je we een voorstel.

Zoeken & Bezichtigen

We gaan op zoek naar woningen die aansluiten bij jouw wensen. Woningen die in het profiel passen gaan we ook bezichtigen.

Een bod uitbrengen

Ben je enthousiast over de woning? Dan gaan we een bod uitbrengen. Wij nemen voor jou plaats aan de onderhandelingstafel.

Aankopen

Wordt het bod geaccepteerd? Gefeliciteerd! Je hebt de woning gekocht. Wij gaan nu verder alles in orde maken.

Verhuizen

Na de overdracht van de woning moet er veel gebeuren, denk aan verhuizen. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste mensen voor de klus.

Wat anderen over ons zeggen:

Hans Koningen via Funda Patty Rem via Facebook Michael via Google Reviews
"Het contact met mijn makelaar verliep super goed! De beide heren hebben kennis van de zaken, stand huidige huizenmarkt, en zijn zeer behulpzaam in alles wat erbij komt kijken. Ik raad ze zeer aan! Ben zeer te spreken over Fransen en Kroes Makelaars!" "Vlotte communicatie, korte lijnen. Weten wat er speelt in de markt en zowel Marijn als Guillaume hebben een bak aan ervaring! Geen gladde praatjes, maar recht voor z'n raap heerlijk om zaken mee te doen" "Marijn Kroes helped us buy our family home in central Amsterdam. There were many obstacles to the purchase such as 'right of use' for a sitting tenant and an unpredictable seller. Marijn took every issue in his stride and overcame them with professionalism, good humour, calmness and in depth knowledge. I cannot recommend this company enough. If you're looking for a common sense, diligent and honest makelaar then you are reading the right review!"

Aangekochte woningen:

Amsterdam Amsterdam Amsterdam
Nieuwendammerdijk 9 Schepenlaan 31 Singel 377
Bekijk meer woningen

Veel gestelde vragen

Wat is een aankoopmakelaar?

Een aankoopmakelaar is een makelaar die je helpt bij het vinden en kopen van een huis. Zeker met een markt waar huizen maar erg kort te koop staan is het fijn wanneer iemand helpt bij het vinden van een woning. De makelaars van Fransen & Kroes kennen de markt in Amsterdam Noord maar al te goed. Enerzijds natuurlijk omdat zij naast aankoopmakelaar ook verkoopmakelaar zijn. Hierdoor weten zij welke huizen er te koop komen te staan. Anderzijds begeven zij zich dagelijks op de Amsterdamse huizenmarkt. Hierdoor weten zij wat er in de buurt speelt en hoe er het best geboden kan worden op een woning.

>> Vraag een adviesgesprek aan

Wat is het voordeel van een aankoopmakelaar?

    • Help bij het vinden van jouw droom woning
    • Neemt de papierwinkel en administratie uit handen
    • Zorgt dat afspraken met verkoper worden nagekomen
    • Adviseert bij het bieden en onderhandelen
    • Is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in Noord

>> Vraag een adviesgesprek aan

Wat kost een aankoopmakelaar?

Aan het gebruik van een aankoopmakelaar zitten kosten verbonden. Echter verschillen deze kosten per situatie. Net als het verkopen is het aankopen van een woning maatwerk. Om deze reden is het lastig om hier een standaardprijs voor af te geven. Tijdens een oriënterend adviesgesprek brengen wij samen alle wensen in kaart. Hierbij geven we een eerlijk advies over de haalbaarheid en de mogelijke looptijd van de zoektocht. Op basis hiervan weet je precies waar je aan toe bent en wat de kosten zijn. Pas op het moment dat de overdracht van jouw droomwoning plaatsvindt worden de kosten verrekend.

>> Vraag een adviesgesprek aan

Heb ik een aankoopmakelaar nodig?

Of je een aankoopmakelaar nodig hebt kan je vaak het beste zelf bepalen. Wij kunnen je hierin echter wel adviseren. Vaak helpt het wanneer een huizenmarkt overspannen is om samen met een aankoopmakelaar de markt op te gaan. Wij kunnen je ondersteunen bij het bezichtigen van een woning. Maar nemen ook de stukken door. Alles om er zeker van te zijn dat je geen kat in de zak koopt. Het is namelijk zo dat bij krapte op de markt er nog wel eens gekke dingen worden gedaan waar je later spijt van kan krijgen. Een aankoopmakelaar is er ook om je hiervoor te behoeden.

>> Vraag een adviesgesprek aan

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring